Front Nissan logo

All Nissan Ariya related discussions
Woody
Posts: 5
Joined: Sun Jan 28, 2024 11:30 pm

Post by Woody »

87kw Advance ๐Ÿ‘

Woody
Posts: 5
Joined: Sun Jan 28, 2024 11:30 pm

Post by Woody »

I must admit it looks really good with the badge lit up
Cosmyc
Posts: 294
Joined: Fri Jul 08, 2022 6:08 am

Post by Cosmyc »

Woody wrote: โ†‘Fri Jun 21, 2024 9:30 am87kw Advance ๐Ÿ‘
It was normal that yours didn't come with it, Advance and Engage trims in Europe doesn't have the light hardware installed in the car, only Evolve and Evolve+ trims have it.
D3savage
Posts: 7
Joined: Mon Jun 24, 2024 9:24 am

Post by D3savage »

Searching for the guide.....cannot find it...can you help?
scarey
Posts: 37
Joined: Sun Apr 07, 2024 11:37 am

Post by scarey »

guide to how to do this?

the info is all in the previous pages..
sahin
Posts: 2
Joined: Wed Jul 10, 2024 7:08 am

Post by sahin »

I have a question about the front emblem. I have a Nissan Ariya Advance 87kwh 2024 model (Netherlands). When I open the fusebox I see the wires and I have connected them, but I don't get the lights of the emblem on. I do see wires going into the front emblem/logo.

Why is it not working? Have they removed the leds inside the emblem for 2024 advance models? Anyone got an idea?
scarey
Posts: 37
Joined: Sun Apr 07, 2024 11:37 am

Post by scarey »

so do you have on the back of the nissan logo a socket with a plug/cable in it ?

if you do then i'd double check your wiring in the fuse box
sahin
Posts: 2
Joined: Wed Jul 10, 2024 7:08 am

Post by sahin »

scarey wrote: โ†‘Wed Jul 10, 2024 11:54 am so do you have on the back of the nissan logo a socket with a plug/cable in it ?

if you do then i'd double check your wiring in the fuse box
Yes I have, I did the wiring as shown on the previous pictures. Not working, but it does give a headlight error when I turn it on
Cosmyc
Posts: 294
Joined: Fri Jul 08, 2022 6:08 am

Post by Cosmyc »

As far as I know only Evolve Ariya's have the LED's installed but I could be wrong.
scarey
Posts: 37
Joined: Sun Apr 07, 2024 11:37 am

Post by scarey »

mines a feb 2023 advance and it works on mine..

@sahin, i'd double and treble check he fuse box wiring cos i cant think why you're getting errors..
also which method did you use, mine or craigs?
Post Reply